Wehelpen Vaals: de kracht van elkaar

De gemeente Vaals/Vrijwilligerscentrale Vaals is de samenwerking aangegaan met WeHelpen.

WeHelpen richt zich op het bieden van hulp en het helpen van elkaar via de website www.wehelpen.nl. Op de website kunnen mensen hulp aanbieden en vragen. Dit varieert van boodschappen doen tot hulp met de computer. En van de heg snoeien tot vervoer naar de huisarts. Of schilderles onder het genot van een kopje koffie.

Gratis en voor iedereen

De website is gratis. Iedereen kan zich aanmelden. Vaak zijn mensen huiverig voor vrijwilligerswerk. “Dat is niet vrijblijvend en ik heb al een drukke baan!” Maar een keer even een klein klusje doen voor een ander, dat is geen probleem. Zeker niet als het iets is dat jij goed kan en leuk vindt om te doen. Met Wehelpen kun je kiezen wat bij je past en wanneer het je uitkomt. Het resultaat: een goed gevoel omdat je de wereld van iemand anders wat mooier hebt gemaakt! Want iemand helpen die je nodig heeft, dat doe je graag.

Wehelpen is er voor iedereen die een ander een keer wil helpen. Of geholpen wil worden. Voor mantelzorgers, vrijwilligers en mensen met een hulpvraag. Op www.wehelpen.nl/vaals vindt u meer informatie.  WeHelpen in Vaals wordt aangestuurd vanuit de  Vrijwilligerscentrale.

Meer weten over Wijhelpen of meedoen?

Neem dan contact op via servicedesk@wehelpen.nl.

Direct aanmelden kan ook op www.wehelpen.nl/vaals.