Even geen geratel en gepieker in je hoofd!
Even geen ‘moeten’ van jezelf!
Even geen TO-DO lijstjes!
Even helemaal niks!

Stress, overbelasting burn-out

Het zijn allemaal uitingen van het lichaam dat jij teveel van jezelf vergt, je brandt jezelf op. Er is geen moment op de dag wanneer jij even kunt ontspannen omdat die deadline door je hoofd spookt, of de to-do list van morgen houdt je uit je slaap.

Het denken vreet enorm veel energie

Je voelt je de hele dag door doodmoe, futloos en je bent niet vooruit te branden. Helder denken kun je al helemaal niet meer. Je zou graag wat meer willen bewegen, zelfs daar heb je de energie niet meer voor.

Rust in je hoofd

In deze workshop leert Susanne Odekerken je een effectieve manier (genaamd EFT) om je hoofd leeg te maken. Je hoofd zal beduidend rustiger zijn en er is meer ruimte voor positieve energie. Je kunt beter omgaan met stressvolle momenten en je maakt keuzes die voor jou goed voelen.

Even je hoofd rust geven, even niet te hoeven plannen, even niet denken aan wat er gebeurt is, even niet denken aan wat anderen ervan vinden, even helemaal niets. In deze workshop pakken we minimaal één blokkade aan die je tegenhoudt om rust in je hoofd te ervaren. Wil jij dit ook? Wacht niet langer en geef je nu op!

Deze workshop wordt verzorgd door Susanne Odekerken van Elysion.


Aanmelden >

Datum: Donderdag 21 juni 2018
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Adres: Toeristenkerk, Rosstraat 5, Gulpen-Wittem
Kosten: Geen
Deelnemers: Maximaal 20
Aanmelden: Vóór 17 juni 2018